Θωμά Ράμμος-Μarket In:Ανάμεσα σε αυτούς διαχειρίζονται εκατ. ευρώ στην εποχή της κρίσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Μarket In

Για όσους δεν γνωρίζουν το παρασκήνιο, η θέση αυτών των ανθρώπων είναι ζηλευτή. Είναι πανίσχυρα στελέχη, σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και οργανισμούς, που διαχειρίζονται δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ για την «εταιρική επικοινωνία». Προφανώς, δεν παίρνουν μόνοι τους τις αποφάσεις αφού κάθε κίνηση, κάθε επένδυση και διαφημιστική δαπάνη περνά από την κρησάρα της αξιολόγησης μέσα από ένα πολυδαίδαλο, περίπλοκο μηχανισμό μέτρησης της «επικοινωνιακής εμβέλειας» κάθε μέσου ενημέρωσης και κάθε πρωτοβουλίας.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των μεγαλύτερων διαφημιζομένων στην ελληνική αγορά βιώνουν την πολύχρονη οικονομική κρίση με τον δικό τους τρόπο. Μέσα στις δυσκολίες της αγοράς, κάθε διοίκηση οργανισμού ή επιχείρησης με ευκολία περικόπτει τα κονδύλια για τη διαφήμιση και τις επικοινωνιακές ενέργειες. Οι διευθυντές επικοινωνίας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων αναλυτών και με τα περιβόητα media shops, προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο ευρώ, με στόχο να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων.

Προωθούν το εταιρικό όραμα

Η δουλειά αυτών των στελεχών είναι να προωθήσουν το εταιρικό όραμα ή τον επιχειρηματικό σκοπό, ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας την κοινή γνώμη. Προσπαθούν να ενισχύσουν την καλή φήμη της επιχείρησης όπου εργάζονται και, ταυτόχρονα, να προωθήσουν και να συμβάλουν στην επίτευξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών στόχων. Οι περισσότεροι διαθέτουν «βαριά» πτυχία από μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ, προτού αναλάβουν τη θέση ευθύνης στην επικοινωνία των επιχειρηματικών ομίλων τους οποίους εκπροσωπούν, έχουν δοκιμαστεί σε πολλές άλλες διευθυντικές αρμοδιότητες μέσα από τις οποίες κέρδισαν την εμπιστοσύνη των διοικήσεων.

ΟΠΑΠ

Αναμφισβήτητα, ο ΟΠΑΠ είναι ο κορυφαίος διαφημιζόμενος στην ελληνική αγορά. Ξοδεύει πολλά για την εταιρική επικοινωνία, πληρώνει πάντοτε στην ώρα του και προσπαθεί διαρκώς να υπενθυμίσει την παρουσία του στην κοινή γνώμη. Την ευθύνη της επικοινωνίας, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων έχει ένα έμπειρο στέλεχος της… τραπεζική αγοράς, ο κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου. Ο κ. Χριστοφόρου κατείχε αντίστοιχη θέση στην Τράπεζα της Ελλάδος από τις αρχές του 2009.Ο πρώην διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προ- βόπουλος, του είχε αναθέσει, πέρα από τον τομέα της επικοινωνίας, και ενεργό ρόλο στις διαβουλεύσεις με την τρόικα για τα κρίσιμα ζητήματα του τραπεζικού συστήματος. Ο κ. Χριστοφόρου για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σύμβουλος επικοινωνίας σε εμπορικές τράπεζες, μεταξύ των οποίων η Εμπορική και η Τράπεζα Κύπρου.

Όμιλος Εθνικής Τράπεζας

Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας, με τις ποικίλες επιχειρηματικές και κοινωνικές δραστηριότητές του, έχει έντονη παρουσία όχι μόνο στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στις πολλές χορηγικές πρωτοβουλίες. Τον συντονισμό όλης αυτής τής της δράσης έχει αναλάβει από το 2012 η κα Ιωάννα Κατζηλιέρη-Ζουρ, η οποία και με τη σημερινή διοίκηση της Λούκας Κατσέλη κατέχει τη θέση βοηθού γενικής διευθύντριας Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ Ομίλου. Προτού αναλάβει την επικοινωνία, η κα Κατζηλιέρη, από τον Ιούνιο 2006, διετέλεσε βοηθός γενική διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα, με τομείς εποπτείας το Μάρκετινγκ, το Στρατηγικό Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία Ομίλου, καθώς και τον Τομέα Εξυπηρέτησης Πελατείας. Εί- ναι κάτοχος πτυχίου (BSc) Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και κάτοχος Master’s (MSc) Οικονομικών Επιστημών από το London School of Economics. Πριν ενταχθεί στην Εθνική Τράπεζα, εργάστηκε στην EFG Eurobank-Ergasias (2004-2006), όπου διετέλεσε βοηθός γενική διευθύντρια, υπεύθυνη Στρατηγικού Μάρκετινγκ Λιανικής Τραπεζικής. Έχει διατελέσει αναπληρώτρια γενική διευθύντρια στην Τράπεζα Millenium, όπου εργάστηκε από το 1999 έως το 2004… Έχει επίσης εργαστεί στη Wind (1998-1999) και στην Pepsico-Ήβη (1995-1998) ως marketing director, καθώς και στην Procter & Gamble, από όπου ξεκίνησε την καριέρα της το 1989.

Όμιλος Eurobank

Στον Όμιλο της Eurobank, η αποχώρηση –μετά από 16 ολόκληρα χρόνια– της κας Λύδας Μοδιάνο-Λεών, ενός από τα σημαντικότερα στελέχη του τομέα επικοινωνίας στον τραπεζικό κλάδο, ανέδειξε το άστρο του Μιχάλη Βλασταράκη. Ο γενικός διευθυντής Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας & Πελατειακών Σχέσεων του Ομίλου Eurobank δραστηριοποιείται στον τραπεζικό χώρο τα τελευταία 27 χρόνια, έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στις τράπεζες Eurobank, Ευρωεπενδυτική Τράπεζα, Barclays Bank στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και στην Εθνική Τράπεζα. Ο Μιχάλης Βλασταράκης είχε ξεχωρίσει στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της Λιανικής Τραπεζικής στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι κάτοχος MBA in Financial Services από το ALBA Graduate Business School και πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει επίσης μετεκπαιδευτεί σε θέματα Στρατηγικού Marketing στο Harvard Business School και Διοίκησης στο IMD.

Tράπεζα Πειραιώς

Στην Τράπεζα Πειραιώς, ένας εμπειρότατο δημοσιογράφος, ο κ. Γιάννης Κοτόφωλος από την «Καθημερινή», εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύει τη διοίκηση και τις υπηρεσίες Επικοινωνίας του Ομίλου.

Alpha Bank

Στoν όμιλο της Alpha Bank ξεχωρίζει η παρουσία της κας Κυριακής Ινεμ πολίδη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια κατέχει τη θέση της διευθύντριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων Alpha Bank, με τη βοήθεια της εμπειρότατης Αφροδίτης Μπηλιώνη.

Attica Bank

Στην Attica Bank ο κ. Ιωάννης Πολυχρονόπουλος συντονίζει μαζί με την κ. Θεοδώρα Κατσίφη το σύνολο των επικοινωνιακών δράσεων και τις σχέσεις με τον Τύπο.

Eταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διακρίνονται στις επικοινωνιακές δράσεις, εξαιτίας της ποικιλομορφίας των πρωτοβουλιών τους. Έχουν πολύ συχνά νέα προϊόντα και υπηρεσίες να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό και η στενή συνεργασία των τμημάτων marketing, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων είναι απαραίτητη ώστε να κοινοποιηθούν τα προϊόντα στους πολίτες.

Όμιλος ΟΤΕ

Στον Όμιλο του ΟΤΕ εδώ και πολλά χρόνια  η διακριτική παρουσία της κας Ντέπης Τζιμέα έχει φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Η κα Τζιμέα είναι executive director Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ από τον Ιούλιο του 2015. Εντάχθηκε στον Όμιλο τον Φεβρουάριο του 2001 ως γενική διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας. Από τότε αποτελεί μέλος της διοικητικής ομάδας και αναφέρεται απευθείας στον εκάστοτε πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου. Έχει εργαστεί σε εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στους τομείς Marketing και Corporate Communications (1995-2001). Έχει σημαντική εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης και της διαφήμισης, έχοντας εργαστεί, μεταξύ άλλων, στην Adel Saatchi & Saatchi. Η κα Τζιμέα κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Επικοινωνία και στις Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Στέρλινγκ. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημοσίου Δι- καίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όμιλος Wind

Στον Όμιλο της WIND, ανώτερος διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων είναι ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1991 ως σύμβουλος επικοινωνίας αυστραλιανών εταιρειών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, το 1994, ανέλαβε καθήκον- τα project manager στην εταιρεία Almo International. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στο Καζίνο Αιγαίου στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ. Τον Δεκέμβριο του 2000 προσελήφθη στη STET Hellas ως sponsorship manager και τον Ιανουάριο του 2003 ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας. Την 1η Ιουλίου 2007 προήχθη στη θέση του ανώτερου διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας. Ο κ. Τσαπρούνης είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου RMIT της Αυστραλίας στους τομείς Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Hawthorn Institute of Education

Vodafone

Τη θέση της Head of Corporate Affairs της Vodafone ανέλαβε σχετικά πρόσφατα η κα Νικόλ Ιωαννίδη, μετά την αποχώρησή της από την Advocate / Burson-Marsteller, όπου ασκούσε καθήκον- τα General Manager. Η κα Ιωαννίδη ανήκε στο δυναμικό της Advocate / Burson-Marsteller από το 2002, έχοντας την ευθύνη για τη συνολική διαχείριση των λογαριασμών της εταιρείας. Πριν ενταχθεί στην Advocate / Burson-Marsteller, είχε εργαστεί στη The PR Team / BursonMarsteller και στην Edelman PR Worldwide, στη Νέα Υόρκη.

Όμιλος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Όταν αναφερόμαστε στον Όμιλο του Ιατρικού Κέντρου, αναμφισβήτητα τα ονόματα του Γιώργου και του Βασίλη Αποστολόπουλου επισκιάζουν κάθε άλλο διευθυντικό στέλεχος. Ωστόσο, ο δρ Βασίλης Αποστολόπουλος εμπιστεύεται απόλυτα τον brand και communications manager του Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, κ. Κωνσταντίνο Μέμμο. Ο κ. Μέμμος είναι στέλεχος προερχόμενο από τον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων, προηγούμενη συνεργασία του οποίου ήταν με την Advocate / Burson-Marsteller ως senior associate. Στο παρελθόν, έχει εργασθεί σε εταιρείες επικοινωνίας και σε γραφεία Τύπου δημόσιων φορέων και έχει επίσης συμμετάσχει στη δημοσιογραφική ομάδα ενημερωτικών εκπομπών.

Public

Στο λιανικό εμπόριο η εντυπωσιακή παρουσία των καταστημάτων Public φέρει την υπογραφή της κας Ανθής Τροκούδη, πτυχιούχου του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου. Η κα Τροκούδη είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία σε πολλές εταιρείες του Πάνου Γερμανού.

Microsoft Hellas

Στη Microsoft Hellas ο κ. Τίμος Πλατσάς είναι από καιρό ο πετυχημένος στον χώρο του διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

AB Bασιλόπουλος

Στον χώρο των σούπερ-μάρκετ, η παρουσία της κας Αλεξίας Μαχαίρα των ΑΒ Βασιλόπουλος είναι καθοριστική. Η κα Μαχαίρα έχει εργαστεί από δέκα χρόνια σε διαφημιστικές εταιρείες όπως η Publicis, UpSet! και Lowe Athens, για λογαριασμό εταιρειών όπως η L’Oreal, Vodafone, Κωτσόβολος, Unilever κ.ά. Τα τελευταία 16 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) στην ΑΒ Βασιλόπουλος. Βασικός της ρόλος εί- ναι η επικοινωνία της εταιρείας με τους πελάτες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κοινωνικούς της εταίρους, ενώ, παράλληλα, έχει τον συντονισμό όλων των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είτε της ΑΒ είτε όλου του ομίλου. Η κα Αλεξία Μαχαίρα έχει σπουδάσει Νομικά στο γαλλικό πανεπιστήμιο Paris II- Assas, ενώ έχει Βachelor σε Διεθνείς Σχέσεις από το American University of Paris. Με μητρική γλώσσα τα Γαλλικά, μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ελληνικά. Σημαντικό στέλεχος του ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος είναι η κα Ζέτα Χειμωνίδου, που έχει αναλάβει καθήκοντα vice president (VP) Marketing & Strategy Greece. Προέρχεται από την Π.Γ. Νίκας, όπου ασκούσε καθήκοντα marketing director του ομίλου από τον Αύγουστο του 2008. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί επίσης με την Ελαΐς /Unilever, την Coca-Cola Company, την Diageo Hellas κ.ά.

Marfin

Ένας πετυχημένος δημοσιογράφος έχει αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείριση του Ομίλου της Marfin. Από το 2006, ο κ. Σεραφείμ Κωνσταντινίδης ανέλαβε διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Ομίλου MIG, εγκαταλείποντας μια ξεχωριστή καριέρα ως επιτελικό στέλεχος εφημερίδων και περιοδικών.

 

Vivartia

Πριν από έναν χρόνο, συνεργασία με τον Όμιλο Vivartia έχει ξεκινήσει η Αγγελική Μπούρα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Corporate Affairs Director. Στο πλαίσιο των καθηκόντων της συμπεριλαμβάνονται τομείς όπως External Communications, Media Relations και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Η Αγγελική Μπούρα προέρχεται από τη Vodafone, όπου ασκούσε καθήκοντα διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων.

Σκλαβενίτης

Στον χώρο των σούπερ-μάρκετ, η εταιρεία Σκλαβενίτης ξεχωρίζει για την… εκκωφαντική σιωπηλή διακριτικό- τητα της. Με σπουδές από το Deree, η Μελίνα Βαρούτσικου είναι ο άνθρωπος-κλειδί στην επικοινωνία της εται- ρείας. Πρόκειται για το στέλεχος που αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και τον «έξω» κόσμο. Βρίσκεται εκεί από την αποφοίτησή της, το 2004, μέχρι και σήμερα.

My Market

Η εταιρεία Μy Market έχει ένα από τα πιο αγαπητά «παιδιά» στην επικοινωνία. Ο λόγος για τον Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Μy Market, ο οποίος έχει αναλάβει «επ’ ώμου» και το επικοινωνιακό της κομμάτι. Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας. Πριν ανέβει στα διοικητικά σκαλοπάτια της εταιρείας, εργάστηκε σε διάφορα τμή- ματα (κεντρική αποθήκη, κατάστημα, λογιστήριο, marketing, αγορές, πωλήσεις). Από το 2001 είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας και αποτελεί μέλος του ΔΣ του ECR Ελλάς.

Όμιλος Μυτιληναίου

Στον χώρο της βιομηχανίας, η δραστηριότητα της πρώην βουλευτού κας Βίβιαν Μπουζάλη έχει καταγράψει θεαματικά αποτελέσματα. Η κα Μπουζάλη, διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Μυτιληναίος, είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του ομίλου και των θυγατρικών του. Η κα Μπουζάλη είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Loyola University of Chicago και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Harvard University και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Louisville University.  Μεταξύ 2007 και 2009, η κα Μπουζάλη διετέλεσε βουλευτής Καστοριάς με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Νωρίτερα είχε εργαστεί ως σύμβουλος διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής Δικτύων, Marketing, Εταιρικής Προβολής και Επικοινωνίας του Ομίλου ΕΛΤΑ και ως γενική διευθύντρια και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Συμβούλων Human Capital Improvement. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Ελλάδα το 1997, αναλαμβάνοντας τη θέση της διοικητικής διευθύντριας & διευθύντριας Ανά- πτυξης Ξένων Αγορών στο New York College της Αθήνας, αφού υπηρέτησε δύο χρόνια ως βοηθός ψυχολόγος, ψυχολόγος και σύμβουλος στα Loyola University και Harvard University.

ΤΙΤΑΝ

Στη βιομηχανία τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, την εταιρική επικοινωνία έχει αναλάβει ένα έμπειρο στέλεχος στον χώρο της επικοινωνίας, η κα Άγκαθα Καρανίκα.

Ελληνικά Πετρέλαια

Πρώην δημοσιογράφος με μεγάλη διαδρομή στα μέσα ενημέρωσης, έχει αναλάβει την εταιρική επικοινωνία στα Ελληνικά Πε- τρέλαια. Πρόκειται για τον γνωστό πολιτικό συντάκτη Γιάννη Κορωναίο, ο οποίος είναι σήμερα διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου.

Novartis

Στην πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Novartis, επικεφαλής Επικοινωνίας έχει αναλάβει η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα. Ξεκίνησε την καριέρα της στον κλάδο της Επικοινωνίας το 1995 κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Έχει πλούσια εμπειρία στους τομείς Εταιρικής Φήμης & Επικοινωνίας, Διαχείρισης Κρίσεων, Διαλόγου με ΚΟLs, Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιω- σιμότητας, Ανάπτυξης Σχέσεων με τα ΜΜΕ και Ολοκληρωμένων Επικοινωνιακών Καμπανιών για ση- μαντικά brands και οργανισμούς, έχοντας αποσπάσει πολλές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Από το 2011 κατείχε θέση general manager στη H+Κ Strategies. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Msc στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Nestle

Στην πολυεθνική Nestle, η κα Αγγελική Παπαδοπούλου έχει τη θέση Corporate Affairs Manager.

Coca-Cola 3E

Στην Coca-Cola 3E η κα Αγγελική Παπαδημητρίου ξεχωρίζει ως Press & Social Media Coordinator.

Ελαΐς – Unilever Hellas

Στην Ελαΐς-Unilever Hellas, η παρουσία του κ. Γρηγόρη Αντωνιάδη υπήρξε καθοριστική. Έχει αναλάβει τώρα θέση επιτίμου και παρέδωσε τα ηνία στην κα Μίνα Βαλαβάνη, διευθύντρια Επικοινωνίας Αειφόρων Πρακτικών & Κοινωνικής Ευθύνης και στην κα Εβελίνα Μακρή, assistant στο Τμήμα Εσωτερικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σκλαβενίτης

Στον χώρο των σούπερ-μάρκετ, η εταιρεία Σκλαβενίτης ξεχωρίζει για την… εκκωφαντική σιωπηλή διακριτικότητα της. Με σπουδές από το Deree, η Μελίνα Βαρούτσικου είναι ο άνθρωπος-κλειδί στην επικοινωνία της εταιρείας. Πρόκειται για το στέλεχος που αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και τον «έξω» κόσμο. Βρίσκεται εκεί από την αποφοίτησή της, το 2004, μέχρι και σήμερα.

My Market

Η εταιρεία Μy Market έχει ένα από τα πιο αγαπητά «παιδιά» στην επικοινωνία. Ο λόγος για τον Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Μy Market, ο οποίος έχει αναλάβει «επ’ ώμου» και το επικοινωνιακό της κομμάτι. Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας. Πριν ανέβει στα διοικητικά σκαλοπάτια της εταιρείας, εργάστηκε σε διάφορα τμήματα (κεντρική αποθήκη, κατάστημα, λογιστήριο, marketing, αγορές, πωλήσεις). Από το 2001 είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας και αποτελεί μέλος του ΔΣ του ECR Ελλάς. Market In Στην αλυσίδα Market In, το «παιχνίδι» της επικοινωνίας ανήκει αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη, κ. Θωμά Ράμμο. Η ιστορία πηγαίνει πίσω στο 1991, όταν ο Θωμάς Ράμμος, βασικός μέτοχος των καταστημάτων TRESKO, αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία Market In. Διορατικός, χαμηλών τόνων και άριστος διαχειριστής των κρίσεων, ο πρόεδρος έχει αποδείξει ότι ξέρει να τα βγάζει πέρα στις μεγάλες «φουρτούνες».

Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Στον Όμιλο του ΥΓΕΙΑ, μολονότι δια- τηρείται ένα από τα μεγαλύτερα και αποτελεσματικότερα τμήματα Επικοινωνίας, ο άνθρωπος που έχει επωμιστεί σημαντικό μέρος της έξωθεν εικόνας του, αλλά και τις επαφές με τα θεσμικά όργανα της πολιτείας, είναι ο νυν διευθύνων σύμβουλος, Ανδρέας Καρταπάνης. Με έντονη την αίσθηση του χιούμορ, ο οικονομολόγος Ανδρέας Καρταπάνης, μετά από σημαντικά πόστα που κατείχε σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας, πέρα- σε επιτυχώς τις εξετάσεις του και στον ιδιωτικό τομέα.

Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα

Ο κ. Laurent Delmouly ανέλαβε τη θέση του διευθυντή Marketing στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία στις αρχές του 2016. Με εμπειρία στις πωλήσεις, στο trade marketing και στο marketing, o κ. Delmouly έχει αναλάβει τοπικούς και διεθνείς ρόλους τα τελευταία 15 χρόνια. Ξεκίνησε από τη Heineken Γαλλίας το 2008, ενώ το 2012 μετακινήθηκε στα κεντρικά της εταιρείας στο Άμστερνταμ, όπου εστίασε στο κομμάτι της καινοτομίας, αναπτύσσοντας και εισάγοντας διεθνώς ανατρεπτικά καινοτόμα προϊόντα.

Του Χρήστου Ν. Κώνστα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s