Έκτακτη είδηση-Market In: Tέλος στην συνεργασία με την Kαρυπίδης

Market In: Tέλος στην συνεργασία με την Kαρυπίδης - Κεντρική Εικόνα

Όχι μόνο δεν εξαγοράζει την αλυσίδα που ανήκει στην Καρυπίδης (πρώην Αρβανιτίδης), αλλά σταματά και τη συνεργασία που είχε σε επίπεδο franchising. Ο λόγος για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Market In η οποία απέστειλε επιστολή προς τους προμηθευτές, όπου αναφέρονται τα εξής:

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σταμάτησε η συνεργασία Franchising μεταξύ της εταιρίας μας (ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ ΑΕΒΕ) και της εταιρίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕΕ. Κατά συνέπεια, από τις 9 Ιανουαρίου και στο εξής, δε θα πρέπει να παραδίδετε εμπορεύματα κατ ́ εντολή της ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στα τριάντα πέντε (35) καταστήματα ή στις αποθήκες της εταιρίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕΕ. Σας επισημαίνουμε ότι, για οποιαδήποτε παράδοση γίνει μετά την παρούσα ενημέρωση, η ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ δεν θα αναγνωρίσει την υποχρέωσή της προς εσάς”.

Μετά από την εξέλιξη αυτή που βάζει οριστική “ταφόπλακα” στις προσδοκίες των εργαζομένων να εξαγοραστεί η εταιρεία από την Market In, η κατάστασή τους γίνεται ακόμη πιο επισφαλής. Οι 1.400 εργαζόμενοι της Καρυπίδης παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες και η μόνη “ανακούφιση” είναι το επίδομα των 1.000 ευρώ που πρόκειται να τους χορηγήσει η κυβέρνηση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s